|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, emgin, ibrahimzeki, ilköğretim, kuşadası, okulu |
![]() |
İbrahimzeki Emgin İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahimzeki Emgin İlköğretim Okulu Bilgileri Kuşadası AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - İbrahimzeki Emgin İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Kuşadası'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İbrahimzeki Emgin İlköğretim Okulu Resimleri - İbrahimzeki Emgin İlköğretim Okulu Hakkında İBRAHİM ZEKİ EMGİN İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() İBRAHİM ZEKİ EMGİN İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: İbrahim Zeki Emgin İlköğretim Okulu, Devlet vatandaş işbirliği ile Hayırsever İbrahim Zeki Emgin'in arsasını bağışlaması sonucunda yapılmıştır ![]() ![]() İbrahimzeki Emgin İlköğretim Okulu Aydın Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KUŞADASI Adı: İBRAHİMZEKİ EMGİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EGE MAH ![]() Telefon Numarası: 2566149121 Faks Numarası: 2566124836 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: İBRAHİM ZEKİ EMGİN İÖO Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|