|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beyli, halil, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu |
![]() |
Halil Beyli İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halil Beyli İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirHalil Beyli İlköğretim Okulu Hakkında - Halil Beyli İlköğretim Okulu Tanıtım - Halil Beyli İlköğretim Okulu Resimleri - Halil Beyli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Halil Beyli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Halilbeyli köyü İzmir iline 40 km uzaklığında, Kemalpaşa'ya 35 km,Manisa iline 45 km uzaklığında, Turgutluya ise 15 km uzaklığındadır ![]() ![]() ![]() ![]() Köy halkı 1970 yılından itibaren tarım kredi alarak, dünya bankası projesi sayesinde hayvancılık yapmaya başlamışlardır ![]() ![]() Köyümüzde ilk olarak 1948 yılında 3 sınıflı bir ilkokul açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2005 yılında hayırsever iş adamı Rıfat KATRANCI tarafından 6 derslikli bir ek bina yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuza Zeamet, Yeşilyurt ,Sarıçalı, Gökçeyurt ve Hamzababa köyü öğrencilerine taşımalı hizmeti vermektedir ![]() ![]() Halil Beyli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8816037 Okulun Faksı: 232 8816037 Okulun Adresi: BAĞYURDU BELEDIYSI HALILBEYLI MAHALLESİ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Halil Beyli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|