|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, karamanca, kütahya, okulu, şaphane |
![]() |
Karamanca İlköğretim Okulu Bilgileri Şaphane Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karamanca İlköğretim Okulu Bilgileri Şaphane KütahyaKaramanca İlköğretim Okulu Hakkında - Karamanca İlköğretim Okulu Tanıtım - Karamanca İlköğretim Okulu Resimleri - Karamanca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karamanca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1976-1977 eğitim ve öğretim yılında 13,10,1976 günü Gediz İlçesi Karamanca Köyü halkından Ali Osman KABAK 'a ait deprem evinde Ortaokul açılarak öğretime başlamış 16 Ekim 1978 tarihinde köy tüzel kişiliğine ait arsa üzerine köylü tarafından geçici olarak 3 derslik 2 idare odası ve 1 kömürlüğü bulunan prefabrik binasına taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza 1994 1995 eğitim ve öğretim yılında ek bina yapılarak 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karamanca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şaphane Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: KTAHYA-APHANE (Karamanca lkretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: karamanca1@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karamanca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|