|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, seferihisar, ulamış |
![]() |
Ulamış İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulamış İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirUlamış İlköğretim Okulu Hakkında - Ulamış İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulamış İlköğretim Okulu Resimleri - Ulamış İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ulamış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ülkemizin üçüncü büyük şehirlerinden olan İzmir�in güzide ilçelerinden biri Seferihisar�dır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekonomisi tarım ve turizme dayalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ismini aldığı Ulamış mahallesi Seferihisar�a 10 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulamış ilköğretim okulu 1928 yılında İzmir Valisi Kazım Dirik ve Seferihisar Kaymakamı Reşat Bey zamanında özel idarenin katkılarıyla yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul köyün 1 km batısında �Tepe Kahve �diye bilinen yerde inşa edilmiştir ![]() ![]() 8 yılık eğitime geçilmesiyle beraber ve çoğalan öğrenci sayımıza yeterli gelmeyen okulumuza yılında 1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından B-Blok ta 6 derslik, 2002 yılında EBSO tarafından 6 derslikli ek bina yapılmıştır ![]() ![]() Şu anada okulumuz 2 eğitim binası,1 yemekhane, 1 lojman,2 anasınıfından oluşmaktadır ![]() Ulamış İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: (232) 746 80 47 Okulun Faksı: (232) 746 80 47 Okulun Adresi: Ulamış Mahallesi Okul Caddesi Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Ulamıs İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: ulamisioo@gmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ulamış İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|