|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ayse, bilgileri, ihsan, ilköğretim, konya, meram, okulu, öğretmen |
Öğretmen Ayse İhsan İlköğretim Okulu Bilgileri Meram Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğretmen Ayse İhsan İlköğretim Okulu Bilgileri Meram KonyaÖğretmen Ayse İhsan İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Ayse İhsan İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Ayse İhsan İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Ayse İhsan İlköğretim Okulu İletişim Öğretmen Ayse Ihsan İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Öğretmen Ayse Ihsan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Öğretmen Ayse Ihsan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Öğretmen Ayse Ihsan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Öğretmen Ayse Ihsan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Öğretmen Ayse İhsan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: ÖĞRETMEN AYSE IHSAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Durunday Mahallesi Deveci Sokak No:11 Telefon Numarası: 3323270244 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|