Kerpiçlik İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kerpiçlik İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa

Kerpiçlik İlköğretim Okulu Hakkında - Kerpiçlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Kerpiçlik İlköğretim Okulu Resimleri - Kerpiçlik İlköğretim Okulu İletişim

Kerpiçlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

OKULUN GENEL DURUMU

Okul binaları ve lojman köyün çıkışında yer almaktadır Okul binası betonarme olup sağlam ve sağlıklıdır Okul binası 1 derslik,1 müdür odasından meydana gelmiştir Ayrıca okul bahçesi içinde 1 okul binası (Ana sınıfı) 1 lojman, 1 odunluk ve 2 tane tuvalet bulunmaktadır

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ SAYISI

Okulumuzun 1 tane kadrolu sınıf öğretmeni ve 1 tane de anasınıfında usta öğretici olup, ilköğretimde 16 (6K + 10E) ,anasınıfında 12 (7K + 5E) toplamda 28 (13K + 15E) öğrencisi vardır Herhangi bir nedenle okulumuza devam etmeyen öğrencimiz yoktur Okulumuzdaki öğrencilerin 13 ?ü kız, 15?i erkektir

ARAÇ GEREÇ DURUMU

Okul araç gereç yönünden yeterli olmakla birlikte bazı araç gereçleri eksiktir Öğrenci sırası eski olup kullanımında zorluklarla karşılaşılmaktadır

OKUL BAHÇESİ VE ÇEVRESİ

Okul bahçesinde 1 lojman, 1 odunluk ve 2 tuvalet bulunmaktadır Okul bahçesi öğrencilerin oyun oynayabileceği büyüklüktedir Okul bahçesinin çevresinde ihata duvarı bulunmaktadır İhata duvarının çevresi ağaçlandırılmıştır Okul bahçesi eğimli olmakla beraber kademeli olarak yükselmektedirBahçe arazisi köyün genel yapısı gereği taşlıktır

AYDINLATMA VE İÇME SUYU

Okulu elektrik tesisatı bulunmaktadır Sınıflarda priz ve elektrik de mevcuttur Okul bahçesinde bir aydınlatma direği bulunmaktadırOkulun içme suyu köy şebekesinden sağlanmaktadır Ayrıca okul bahçesinde şebeke suyuna bağlı 3 adet musluk mevcuttur

ISINMA DURUMU

Okulumuzun yakacak ihtiyacı Milli Eğitim Müdürlüğünün kömür yardımlarıyla ve köylüden toplanan odun yardımlarıyla sağlanmaktadır Okul dersliklerinde soba yanmaktadır Okulumuzda 3 adet kovalı sobası bulunmaktadır Sınıflardaki sobaların yakımı ve odunların parçalanması okul-aile birliği tarafından tutulan bir hizmetli tarafından yapılmaktadır

TEMİZLİK DURUMU

Okul binası bu yıl badana yapılmıştırSınıflarımız ve dış cephenin bir kısmı boyanmıştır Okulumuz temiz bir görünüm teşkil etmektedir Okulun genel ve günlük temizlik işleri okul-aile birliği tarafından tutulmuş bir hizmetli tarafından yapılmaktadır Ayrıca tuvaletlerimizin temizliği her gün hizmetlimiz tarafından yapılmaktadır Çeşmelerimizde devamlı suretle sabun bulundurulmakta ve öğrencilerimize temiz bir yaşam kazandırılmaya çalışılmaktadır

Kerpiçlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kerpiçlik Köyü
Okulun Web Adresi: http://kerpiclikmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 450008@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kerpiçlik İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com