|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, demirci, ilköğretim, kerpiçlik, manisa, okulu |
Kerpiçlik İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci Manisa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kerpiçlik İlköğretim Okulu Bilgileri Demirci ManisaKerpiçlik İlköğretim Okulu Hakkında - Kerpiçlik İlköğretim Okulu Tanıtım - Kerpiçlik İlköğretim Okulu Resimleri - Kerpiçlik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kerpiçlik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUN GENEL DURUMU Okul binaları ve lojman köyün çıkışında yer almaktadır Okul binası betonarme olup sağlam ve sağlıklıdır Okul binası 1 derslik,1 müdür odasından meydana gelmiştir Ayrıca okul bahçesi içinde 1 okul binası (Ana sınıfı) 1 lojman, 1 odunluk ve 2 tane tuvalet bulunmaktadır![]() ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ SAYISI Okulumuzun 1 tane kadrolu sınıf öğretmeni ve 1 tane de anasınıfında usta öğretici olup, ilköğretimde 16 (6K + 10E) ,anasınıfında 12 (7K + 5E) toplamda 28 (13K + 15E) öğrencisi vardır Herhangi bir nedenle okulumuza devam etmeyen öğrencimiz yoktur Okulumuzdaki öğrencilerin 13 ?ü kız, 15?i erkektir![]() ARAÇ GEREÇ DURUMU Okul araç gereç yönünden yeterli olmakla birlikte bazı araç gereçleri eksiktir Öğrenci sırası eski olup kullanımında zorluklarla karşılaşılmaktadırOKUL BAHÇESİ VE ÇEVRESİ Okul bahçesinde 1 lojman, 1 odunluk ve 2 tuvalet bulunmaktadır Okul bahçesi öğrencilerin oyun oynayabileceği büyüklüktedir Okul bahçesinin çevresinde ihata duvarı bulunmaktadır İhata duvarının çevresi ağaçlandırılmıştır Okul bahçesi eğimli olmakla beraber kademeli olarak yükselmektedir Bahçe arazisi köyün genel yapısı gereği taşlıktır![]() AYDINLATMA VE İÇME SUYU Okulu elektrik tesisatı bulunmaktadır Sınıflarda priz ve elektrik de mevcuttur Okul bahçesinde bir aydınlatma direği bulunmaktadır Okulun içme suyu köy şebekesinden sağlanmaktadır Ayrıca okul bahçesinde şebeke suyuna bağlı 3 adet musluk mevcuttur![]() ISINMA DURUMU Okulumuzun yakacak ihtiyacı Milli Eğitim Müdürlüğünün kömür yardımlarıyla ve köylüden toplanan odun yardımlarıyla sağlanmaktadır Okul dersliklerinde soba yanmaktadır Okulumuzda 3 adet kovalı sobası bulunmaktadır Sınıflardaki sobaların yakımı ve odunların parçalanması okul-aile birliği tarafından tutulan bir hizmetli tarafından yapılmaktadır![]() TEMİZLİK DURUMU Okul binası bu yıl badana yapılmıştır Sınıflarımız ve dış cephenin bir kısmı boyanmıştır Okulumuz temiz bir görünüm teşkil etmektedir Okulun genel ve günlük temizlik işleri okul-aile birliği tarafından tutulmuş bir hizmetli tarafından yapılmaktadır Ayrıca tuvaletlerimizin temizliği her gün hizmetlimiz tarafından yapılmaktadır Çeşmelerimizde devamlı suretle sabun bulundurulmakta ve öğrencilerimize temiz bir yaşam kazandırılmaya çalışılmaktadır![]() Kerpiçlik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Demirci Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kerpiçlik Köyü Okulun Web Adresi: http://kerpiclik meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 450008@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kerpiçlik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|