|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, etimesgut, ilköğretim, imkb, okulu, süvari |
İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu Tanıtımı - İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu Resimleri - İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu Hakkında İMKB tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir![]() İlk açıldığı yıl tekli olarak eğitim -öğretim yapılan okulumuzda kısa zamanda öğrenci sayısında çok artış olmuş 2008/2009 öğretim yılı itibari ile ikili öğretime geçilmiştir Şu an itibari ile öğrenci sayımız 1780’e ulaşmıştır![]() Okulumuz ekonomik olarak çoğunlukla dar gelirli ailelerin ikamet ettiği bir bölgede bulunmaktadır Okul çevresinde hızlı bir şekilde devam eden bina inşaatları bulunmaktadır![]() Okulumuzda öğrenci sayısı çok fazla olmasına rağmen temizlik ve hijyen yönünden taviz vermemekte ve çevre okullar arasında tercih edilen okul konumundadır ![]() İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, İmkb Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: İMKB ETİMESGUT SÜVARİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SUVARİ MAH 336 SOK NO:5Telefon Numarası: 3122264088 Faks Numarası: 3122264089 E-mail Adresi: 964959@meb k12 trWeb Adresi: İMKB Etimesgut Süvari İlköğretim Okulu biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|