![]() |
Patlangıç İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlangıç İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaPatlangıç İlköğretim Okulu Hakkında - Patlangıç İlköğretim Okulu Tanıtım - Patlangıç İlköğretim Okulu Resimleri - Patlangıç İlköğretim Okulu İletişim ![]() Patlangıç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1943 – 1944 eğitim öğretim yılında bir derslik bir işlik ve bir öğretmen lojmanı yapılarak faaliyete başlamıştır ![]() ![]() ![]() 1964 yılında devlet- köylü işbirliğiyle bugünkü idari bina yapılmış ![]() ![]() ![]() Daha önce lojman olarak kullanılmakta olan binanın üst katı yapılarak 1995 -1996 yılında özel eğitim sınıfları ve ana sınıfı olarak bu binada hizmete girmiştir ![]() İdari bina 1990 lı yıllara gelindiğinde ihtiyaca cevap veremeyince 1992-1993 eğitim öğretim yılında 12 derslikle sol yandaki yeni binamızda eğitim–öğretime dahil olmuştur2006-2007 Eğitim –öğretim yılına gelindiğinde mevcut binalar yetersiz kalmış ve 12 derslik yeni bina yapımına başlanmıştır ![]() ![]() Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından 2000 yılında yaptırılan 256 Öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu okulumuz bünyesinde hizmet vermektedir ![]() Öğrenci Pansiyonumuz merkezi ısıtma sitemi, etüt odaları, televizyon odası, kütüphane, bilgisayar odası, konferans salonu, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrencilerimize sıcak bir barınma ortamı sunmaktadır ![]() Patlangıç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 2526110719 Okulun Faksı: 252 6110756 Okulun Adresi: Pazaryeri Mah ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 972966@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: TAMER KARACA Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 130 km - İlçe Merkezine Uzaklığı 4 km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 300-350 Patlangıç İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|