|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, ilköğretim, okulu, türkler, yanıklar |
![]() |
Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Hakkında - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Tanıtım - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Resimleri - Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri TÜRKLER YANİKLAR İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ Alanya İlçesi- Türkler kasabası’na bağlı olan Okulumuz;mahalle sakinlerinden merhum Ömer UYAR’ın ,1973 yılında hibe ettiği yaklaşık 3000 mt ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ekim 2006 da resmi açılışı yapılmış olup, aynı yıl içinde 1,2,3,4,5 ![]() ![]() ![]() Türkler Yanıklar İlköğretim okulu Okulumuz Alanyaya 20km ![]() ![]() ![]() ![]() Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: TÜRKLER YANIKLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Türkler Yaniklar B ![]() Telefon Numarası: 2425453411 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:737306@meb ![]() ![]() Web Adresi: Türkler Yanıklar İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|