Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, ilköğretim, kazan, okulu, tahsin, şahinkaya

Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Kazan Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri Kazan Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Kazan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu Hakkında

OKULUMUZ HAKKINDA

Milli Savunma Bakanlığınca 4 Ana Jet Üs Komutanlığı personeli için yaptırılan ve 1981 yılında inşaatı tamamlanan lojman yerleşim merkezine, personel aileleri taşınmaya başlamıştır 1982-1983 ders yılında lojmandaki eğitim çağındaki çocukların eğitim-öğretim ihtiyaçlarının karşılanması için 4 Ana Jet Üs Komutanı Hv Tuğg Erdoğan Öznal'ın girişimleriyle Milli Eğitim Bakanlığı ve Ankara Valiliği’nin tensipleriyle iki lojman dairesi geçici olarak ilkokul haline getirilmiş ve 159 öğrenci ile 17 Eylül 1982'de Mürted İlkokulu olarak eğitim-öğretime açılmıştır 10 derslikli ilkokul binası olarak yapılan zamanın Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Sn Hasan Sağlam tarafından "Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu" olarak eğitim ve öğretime açılmıştır
Vizyon ve Misyonumuz

Biz, Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu olarak İstiyoruz ki;

1 Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin

2 Okulumuzda her veli, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, bizlere inansın, destek olsun

3 Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

4 Okul ortamında ve her yerde herkes “Kendine yapılmasını istemediğini, başkasına yapma” ilkesine uysun

5 Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevreleri yaysın

Biz, Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu olarak;

1 Bütün öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak,

2 Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,

3 Öğrencilerimizin bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak,

4 Çağdaş uygarlık yolunda, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, bilimi yol gösterici olarak görmek,

5 Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, zirvedeki başarılara imza için VARIZ, ÇALIŞMAKTAYIZ

Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu Ankara Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TAHSİN ŞAHİNKAYA İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: 4 ANA JET ÜS KOMUTANLİĞİ LOJMANLARİ AKİNCİ/ KAZAN

Telefon Numarası: 3128111439

Faks Numarası: 3128112324

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: ANKARA - KAZAN - Tahsin Şahinkaya İlköğretim Okulu <

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com