Kisecik İlköğretim Okulu Karaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kisecik İlköğretim Okulu KaramanKaraman Kisecik Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Kisecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Kisecik İlköğretim Okulu Resimleri - Kisecik İlköğretim Okulu İletişim OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1945 yıllarında geçici binalarda eğitim öğretime başlamıştır Okulun yapımına 1944'lü yıllarda başlanılmış olup 1946 yılında köylü - devlet işbirliği ile tamamlanmıştır Eğitim öğretime yeni binada 1948 yılında başlanılmış olup ilk öğretmeni (Müdürü) Ermenek ilçesinden Halil AKBULUT'tur![]() Okulun çatısı 1978 yılında çöktüğünden sökülerek yerine 1979 yılında betonarme çatı ikmal edilmiştir 1990 yılına kadar aynı okulda eğitim-öğretime devam edilmiş olup 1991 yılında okul bahçesine yeniden inşa edilmiştir![]() İikinci bina ile eğitim-öğretime devam eden okulumuz Milli Eğitim Bakanlığının emri ile 1991-1992 Eğitim-Öğretim yılından itibaren ilköğretim statüsüne kavuşmuştur Bu tarihten itibaren eski bina II Kademe ve yeni bina ise I Kademe olarak hizmet vermişlerdir 1997 yılında yeni binaya ikinci kat yaptırılmış olup 1997-1998 öğretim yılından itibaren I ve II kademe öğrencileri aynı çatı altında eğitime devam etmektedirler![]() Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır Halkımızın eğitim-öğretimle ilgisi oldukça iyidir Okuma oranı yüksek olan kasabada halkın büyük çoğunluğu tarım ile uğraşmaktadır Ekonomisi günden güne gelişen bir kasabadır Kasaba halkı Antalya yöresinden gelen Sarı Keçili yörüklerindendir![]() İletişim Adres : Kisecik Kasabası MERKEZ / KARAMAN 70130 Telefon : 0338 239 71 33 Web adresi : http://kisecikilkogretim meb k12 tr/ biz - www meb gov tr
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|