Siyahser İlköğretim Okulu Karaman

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyahser İlköğretim Okulu Karaman

Siyahser İlköğretim Okulu Hakkında - Siyahser İlköğretim Okulu Tanıtım - Siyahser İlköğretim Okulu Resimleri - Siyahser İlköğretim Okulu İletişim

Tarihçe

Okulumuz adını mahallede yaşamış olan Karabaş Veli’den almıştır Siyah, kara, Ser ise Baş demektir

Okulumuzun temeli 1985 yılında mahalle halkı tarafından atılmış olup, daha sonra devlet tarafından 1986 yılının yaz mevsiminde bitirilmiş Fakat okula giden yolun üzerine üst geçit yapılmadığından öğrenime açılamamıştır Bir yıl sonra 17 Kasım 1987 tarihinde Konya Vali Vekili Utku ACUN tarafından düzenlenen resmi geçitle açılmıştır Okulun İlk müdürlüğüne Mehmet KARACA atanmış daha sonra Bilal OZANT, H Hüseyin KARATAŞ, Fikri UYSAL, Adem DEMİR, Zehra KARASİPAHİ öğretmen olarak atanmışlardır İlk yıl 200 civarında öğrenci kaydedilmiş ve 38 öğrenci mezun olmuştur Okulun temizlik işleriyle ilgili iki hizmetli kaydedilmiştir Okul binası 521 metrekareye oturmuş bahçesi ile birlikte 9142 metrekaredir

1988 yılında okul bahçesine öğretmen Mehmet YAĞCI tarafından bir çeşme yaptırılmıştır Okulumuz bahçesi ihata duvarının güney ve batı tarafı Ağustos 1987 mahalle halkı tarafından yaptırılmış olup geri kalan meyilli arazi olması nedeniyle 1993 yılına kadar dolgu işlemi devam etmiş olup aynı yıl yatırım programına alınarak 1994 yılı yaz mevsimi içerisinde bitirilmiştir 1995 yılı yaz mevsiminde ağaçlandırma çalışması yapılmıştır

Daha sonra bahçe tanzimi krokisi belediyemiz tarafından çimlendirme işleri için girişimler devam etmektedir

Sayın Valimiz Hakkı TEKE’nin girişimleriyle 1996 yılı kış mevsiminde okulumuz kaloriferli sisteme geçmiştir

İletişim Bilgileri

Adres: Beyaz Kent Mh 1002 Sk No: 1 Karaman

Tel: (0338) 217 15 61

E-mail:582413@mebk12tr

E-mail:siyahserio@hotmailcom

Web:http://siyahserioomebk12tr

biz - wwwmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com