![]() |
Siyahser İlköğretim Okulu Karaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyahser İlköğretim Okulu KaramanSiyahser İlköğretim Okulu Hakkında - Siyahser İlköğretim Okulu Tanıtım - Siyahser İlköğretim Okulu Resimleri - Siyahser İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tarihçe Okulumuz adını mahallede yaşamış olan Karabaş Veli’den almıştır ![]() ![]() Okulumuzun temeli 1985 yılında mahalle halkı tarafından atılmış olup, daha sonra devlet tarafından 1986 yılının yaz mevsiminde bitirilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1988 yılında okul bahçesine öğretmen Mehmet YAĞCI tarafından bir çeşme yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() Daha sonra bahçe tanzimi krokisi belediyemiz tarafından çimlendirme işleri için girişimler devam etmektedir ![]() Sayın Valimiz Hakkı TEKE’nin girişimleriyle 1996 yılı kış mevsiminde okulumuz kaloriferli sisteme geçmiştir ![]() İletişim Bilgileri Adres: Beyaz Kent Mh ![]() ![]() ![]() Tel: (0338) 217 15 61 E-mail:582413@meb ![]() ![]() E-mail:siyahserio@hotmail ![]() Web:http://siyahserioo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|