|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çetinkaya, çumra, ihsan, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Konya Çumra |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Konya Çumraİhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Hakkında - İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Resimleri - İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ihsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Çumra’mızın hayırseverlerinden İhsan ÇETİNKAYA tarafından yaptırılmıştır ![]() okulumuzu yaptıran şahıstan almış, 1995 yılında Eğitim‐Öğretime başlamıştır ![]() Okulumuz 2 yıl süreyle Çumra Anadolu Lisesine hizmet vermiş daha sonra lisenin kendi binasına taşınmasıyla İlköğretim Okulu olarak 1997‐1998 Eğitim‐Öğretim yılında hizmete başlamıştır ![]() ![]() Okulumuz 3 katlı olup, Müdür Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Öğretmenler Odası, Kütüphane, Fen ve Teknoloji Laboratuarı, BT Sınıfı, Arşiv, Spor Odası, Anasınıfı, 9 Adet Birinci kademe Sınıf ile matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Teknoloji Tasarım ve Müzik Sınıflarından oluşmaktadır ![]() ısıtılmaktadır ![]() personelimiz vardır ![]() ![]() İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: IHSAN ÇETİNKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bardakçi Mahallesi Eskişehir Sokak Çumra Telefon Numarası: 3324476331 Faks Numarası: E-mail Adresi: 692574@meb ![]() ![]() Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() İhsan Çetinkaya İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|