|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, ilköğretim, küçükdikili, okulu, seyhan |
![]() |
Küçükdikili İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçükdikili İlköğretim Okulu Seyhan AdanaKüçükdikili İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükdikili İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükdikili İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükdikili İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz, Seyhan İlçesinin batısında, Mersin yolu üzerinde bulunan Küçükdikili Beldesi'ne aittir ![]() ![]() Küçükdikili Beldesi son 10-15 yıl içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri illerinden yoğun göç almıştır ![]() ![]() Okulumuz 1961 yılından bu yana hizmet vermektedir ![]() ![]() Okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 1 rehber öğretmen ve 19 sınıf/branş öğretmeni olmak üzere toplam 23 personel görev yapmaktadır ![]() Küçükdikili İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: KÜÇÜKDİKİLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜKDİKİLİ İ ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3224855454 Faks Numarası: 3224855454 E-mail Adresi: info@kucukdikili ![]() ![]() Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|