Üçpınar Llköğretim Okulu Konya Beyşehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üçpınar Llköğretim Okulu Konya BeyşehirÜçpınar llköğretim Okulu Hakkında - Üçpınar llköğretim Okulu Tanıtım - Üçpınar llköğretim Okulu Resimleri - Üçpınar llköğretim Okulu İletişim ![]() Ucpınar İlköğretim Okulu Konya Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ucpınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ucpınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ucpınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ucpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Üçpınar llköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuzun açılış tarihi 1958'dir Bugüne kadar 3 defa bina değişikliğine uğramış olup; 1958 yılında yapılan bina 2007 yılında yıkılarak yerine bugünkü bina yapılmıştırÜçpınar llköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BEYŞEHİR Adı: UCPINAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Üçpınar llköğretim Okulu Telefon Numarası: 3325218024 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - www ucpinarilkogretimokulu meb k12 trÜçpınar llköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|