|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abidehatun, amasya, ilköğretim, merzifon, okulu |
![]() |
Abidehatun İlköğretim Okulu Merzifon Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abidehatun İlköğretim Okulu Merzifon AmasyaAbidehatun İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkında - Abidehatun İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merzifon'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Abidehatun İlköğretim Okulu Bilgileri - Amasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında ![]() Okul bugün ki adını Merzifonlu Kara Mustafa Paşa'nın annesi ve mezarı Marınca köyünde bulunan Abide Hatun isminden almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1959 yılında inşasına başlanmış olup 1960 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1978 yılında ikili öğretime başlayan okulumuzda aynı yıl ana sınıfı açılmıştır ![]() ![]() ![]() 2000-2001 Öğretim yılında okulumuzda 10 derslikli bir ek bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Abidehatun İlköğretim Okulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: ABİDEHATUN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Abidehatun Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3585131286 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:bilgi@abidehatun ![]() ![]() Web Adresi :Abidehatun İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|