|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, ilhan, ilköğretim, odunpazarı, okulu, ünügür |
İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehirİlhan Ünügür İlköğretim Okulu Hakkında - İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Tanıtım - İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri - İlhan Ünügür İlköğretim Okulu İletişim ![]() İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İlhan Ünügür İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İlhan Ünügür İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İlhan Ünügür İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, İlhan Ünügür İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222176353 Okulun Faksı: 2222176494 Okulun Adresi: 71 EVLER MAH NİŞANCİ SK NO:2 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİROkulun Web Adresi: http://ilhanunugur26 meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968649@meb k12 trOkulun Müdürü: İbrahim DEMİRKAN Okulun Ulaşım Bilgileri: 25 ve 43 umaralı belediye otobüsleri ve 15-25 numaralı minübüsler ile ulaşılabilir (71 Evler Mahallesi Muhtarlığından bir durak önce)Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|