|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çanakkale, ezine, geyikli, ilköğretim, okulu |
Geyikli İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Geyikli İlköğretim Okulu Bilgileri Ezine ÇanakkaleGeyikli İlköğretim Okulu Hakkında - Geyikli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Geyikli İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Geyikli İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Geyikli İlköğretim Okulu Çanakkale Ezine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Geyikli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Geyikli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Geyikli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Geyikli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / EZİNE Adı: GEYİKLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hürriyet Mah Okul Cad![]() Geyikli Ezine / ÇanakkaleTelefon Numarası: 2866385015 Faks Numarası: 2866385007 Vizyon: *Okulumuzdaki herkes en iyiye ulaşmak için çalışmalıdır ![]() *Okulumuzu fiziksel ve donanım açısından daha iyi hale getirebilmek için çevre ve okul imkanları en iyi şekilde kullanılmalı, Okul-Aile Birliği ise bu amaç doğrultusunda daha aktif hale getirilmelidir, *Öğrencilerin başarılarının artırılması doğrultusunda veli-okul işbirliği artırılmalıdır, *Okulda sosyal etkinlik çalışmalarına daha fazla önem vermek suretiyle,öğrencilere olumlu davranış kazandırılmalıdır ve bu hususta öğrencilerin çevre imkanlarından en iyi şekilde yararlanmaları sağlanmalıdır ![]() *Okulu tamamlayan her öğrenci hedeflerinin en üst seviyesine ulaşmalı ve çevresinde sevilen ve saygı duyulan bir birey olmalıdır ![]() Misyon: Geyikli İlköğretim Okulu olarak bizler; Tüm öğrencilerimize, sahip oldukları becerileri geliştirmek ve bilgiye ulaşmak için izlenmesi gereken yolları öğretmek ![]() Onların; *Cumhuriyeti,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, *Özgüvenini kazanmış,yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının farkında olan, *Yaşadığı toplumun bireyi olarak,gerekli bilgi ve beceriye sahip, *Yaşadığı ülkeyi ve tüm insanları sevebilen, *Yeniliklere ve değişime açık, *İyiyi kötüden,doğruyu yanlıştan ayırma yeteneğine sahip, *Tutum ve davranışlarıyla topluma örnek olabilen, Bireyler yetiştirmek için varız ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi biz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|