![]() |
Bulgurca İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgurca İlköğretim Okulu Menderes İzmirBulgurca İlköğretim Okulu Hakkında - Bulgurca İlköğretim Okulu Tanıtım - Bulgurca İlköğretim Okulu Resimleri - Bulgurca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bulgurca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 1997 yılının sonlarına kadar Menderes İlçesinin güneyinde Kuşadası, Gümüldür yolu üzerinde olan Bulgurca Köyü' nde Bulgurca İlköğretim Okulu ismiyle eğitim vermekteydi ![]() ![]() Okul Köy Tüzel Kişiliğine ait yerleşim alanında 2 katlı , 12 derslikli olarak 1997 yılında Devlet tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak; İdare Hizmetleri açısından , Menderes Kaymakamlığına bağlı olduğundan Okul , MENDERES BULGURCA İLKÖĞRETİM OKULU ismiyle eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Bulgurca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7834339 Okulun Faksı: 232 7834339 Okulun Adresi: BULGURCA MAH ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: info@bulgurca ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bulgurca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|