|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, buldan, denizli, ilköğretim, okulu, terzioğlu |
![]() |
Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan DenizliAhmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1989 tarihinde Hayırsever İşadamı Merhum Ahmet Terzioğlu tarafından yaptırılarak Milli Eğitime devredilmiş ve o günden bu yana eğitim öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz da şu an 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 1 hizmetli ve 13 öğretmen ile hizmet verilmektedir ![]() Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetleri için her türlü araç gereç mevcut olup, halen izcilik, folklor, saz ve sportif faaliyetler için ders dışı etkinlikler düzenlenmekte olup, ayrıca tüm derslerden de etütler uygulanmaktadır ![]() Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan Okulun Telefonu: 258 431 35 75 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://aterziogluioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 223037@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|