|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, bilinen, cografyası, nelerdirbayrakları, tarihleri, ülkeler |
![]() |
Az Bilinen Ülkeler Nelerdir.Bayrakları Tarihleri Anlatım Ülkeler Cografyası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Az Bilinen Ülkeler Nelerdir.Bayrakları Tarihleri Anlatım Ülkeler CografyasıAz bilinen ülkeler nelerdir ![]() Az bilinen ülkeler İspanya’nın bir ülke olduğunu biliyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andorra: Fransa-İspanya sınırındaki Pirene Dağları’nda konuşlanan Andorra 468 km2 yüzölçümüne ve yaklaşık 71 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angola: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antigua ve Barbuda: Neden iki ismi var bu ülkenin derseniz aslında üç olacakmış ama üçüncü adacık olan Redonda ismi anılmaya layık bulunmayacak kadar ufak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belarus: Şimdiye kadar saydıklarımızdan farklı koskoca bir ülke olan Belarus yine de fazla tanınmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belize: Meksika’nın güneyinde Karayip Denizi’ne kıyısı olan bir Orta Amerika ülkesindeyiz şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Botswana: Güney Afrika’nın 600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burkina Faso: Önceden Yukarı Volta ismiyle bilinen çöllük bir Batı Afrika ülkesi burası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burundi: Tanzanya Kongo ve Ruanda (bunların bilindiğini varsayıyoruz) arasında yer alan Doğu Afrika ülkesi Burundi 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cape Verde: Cumhuriyet ile yönetilen Cape Verde Senegal’e komşu Batı Afrika ada ülkesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Comoros: Hint Okyanusu’nda Mozambik kanalına yakın bir bölgede bulunan adalar topluluğu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|