![]() |
Hanqi Burç Neydenn Korkar? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Hanqi Burç Neydenn Korkar?KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu ![]() BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu ![]() İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu ![]() ASLAN : İzleyici bulamama korkusu ![]() ![]() BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu ![]() ![]() AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu ![]() ![]() KOVA : Yalnız kalma korkusu ![]() ![]() BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu ![]() Bütün bunlarla birlikte yine bir muzurluk geldi aklıma ve burçlara korku ödülleri dağıtılsa kime ne verirdim diye düşündüm Burçlara Göre Korku ödülleri dağıtılsa ! En korkak burç ödülü: YENGEÇlerin ![]() En Çekingen burç ödülü BAŞAKların lütfen çekingenlik, korkuyla karıştırılmasın ![]() Korkmaktan en çok korkan burç ödülü KOÇların ![]() En korkusuz olduğunu bıkmadan dile getiren burç ödülü AKREPlerin ![]() Bu Korkusu Bulunanlar yazsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu ![]() Süper ya :D Tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu Gerçekten de öyle ama:S Teşekkürler esmer_yar
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu gerçekten öyle teşekkürler esmer_yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
alper1482
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?Terazi: :) hiçbi zaman illa popüler bi partnerim olsun dmedim tartısmaktanda korkmam yani |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?OĞLAK : Başkaları ne der korkusu ![]() ![]() başkaları ne der korkusu herkesde olsa gerekde çok şükür para yönünden bugüne kadar sıkıntı yaşamadım=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-ecem-
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?oğlak:)başkaları ne der korkusu yok bnde galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
aqrasif'm
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu gerçektende de öyle paylaşım için teşekkürler ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
cansel
|
![]() Cevap : Hanqi Burç Neydenn Korkar?BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu ulann bu başak burcunun hiç bir özelliğimi bana uymaz ben yükselenime falan çekmişim herhalde teşşekürler
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|