Piramitlerin sırrı |
|
|
#1 |
|
b@ron
|
Piramitlerin sırrı>Kahire'de bulunan Keops piramidinin 12 ton ağırlığında iki buçuk milyon >bloktan oluştuğunu, Günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımının 664 >yıl süreceğini, Piramidin üstünden geçen meridyenin karaları ve denizleri >tam eşit iki parçaya böldüğünü ve piramidin dünyanın ağırlık merkezinin tam >ortasında bulunduğunu, Yüksekliğinin (164 m ) bir milyarla çarpımının >güneşle dünyamız arasındaki uzaklığı verdiğini, Taban alanının, >yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını verdiğini, Biliyor >muydunuz? >Piramitlerin içerisinde ultrasound, radar, sonar gibi cihazların >çalışmadığını, Kirletilmiş suyun bir kaç gün piramidin içinde >bırakıldığında arıtılmış olarak bulunduğunu, Piramidin içerisinde sütün >bir kaç gün süreyle taze kaldığını ve sonunda bozulmadan yoğurt haline >geldiğini, Bitkilerin piramit içerisinde daha hızlı büyüdüklerini, Çöp >bidonu içindeki yemek artıklarının hiç koku yaymadan mumyalaştıklarını, >Kesik, yanık, sıyrık ve yaraların piramidin içinde daha çabuk iyileştiğini, > Piramidin içinin yazın soğuk, kisin sıcak olduğunu, Piramit kimin >adına yapıldıysa onun bulunduğu odaya yılda 2 kez güneş girdiğini ve bu >günlerin doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğunu, Biliyor muydunuz?
__________________
![]() |
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#2 |
|
b3Güm
|
Cevap : Piramitlerin sırrıöLmeden önce şu mısır piramitLerine GideBiLirsem en çok istediğim şey gerçekLeşmiş oLacak ![]() ![]() çok güzeL bir Yer![]() ![]() ![]() ![]() ve buNLardan bazıLarınıda BiLmiordum Tşk Ederim ![]() ![]()
|
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#3 |
|
kezban
|
Cevap : Piramitlerin sırrıevet bende gitmek istiyorum mısıra beraber gidelim begüş:D
__________________
sufi mecâz anladı yâre mahabbetim,
Âlemde kimse bilmedi gitti hâkikatim ![]() ![]() ![]() Şair Edirneli Emri |
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#4 |
|
b3Güm
|
Cevap : Piramitlerin sırrıokishh uçaLımm kezßan pikaLiyeLim :D var Mısın ? yok musun ? |
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#5 |
|
kezban
|
Cevap : Piramitlerin sırrıvarımmmmm =)=)=) topla kız bavulu yaz tatilini orda gecircezz :D:D:D
|
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#6 |
|
b3Güm
|
Cevap : Piramitlerin sırrıhayır kezban hayır hayır öLmek istemiorum bu sıcaklarda mısırda :D |
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#7 |
|
kezban
|
Cevap : Piramitlerin sırrıtmm bizde yarıyıl tatılında gideriz:D hem pikalamayacakmıyız kızım ne yanması :D:D:D:D
|
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#8 |
|
b3Güm
|
Cevap : Piramitlerin sırrı"pikalamayacakmıyız" dil antımım iyide okuyana kadar canım çıktı :D |
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#9 |
|
kezban
|
Cevap : Piramitlerin sırrı:D:D:D:D basit bir cümleydi aslında bir çırpıda yazdım:dpikalamayacakmıyız yoksa pikalaycakmıyız,pikalasakdamı pikalasak,pikalamasaktamı pikalasak:D cok hos yaa |
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#10 |
|
b3Güm
|
Cevap : Piramitlerin sırrıbasit olmasına basit de pika diince bi heyecan basıyo pikaliyelim =) |
|
Cevap : Piramitlerin sırrı |
|
|
#11 |
|
kezban
|
Cevap : Piramitlerin sırrısana has bir duygu sanırım ben gülüyorum sadece anlıyorum ama ben seni
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|