![]() |
Su Perisi Ve Yeşil Gözlü Sarmaşık! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Su Perisi Ve Yeşil Gözlü Sarmaşık!Fırtınalı bir geceydi , rüzgar ilk defa böyle feryat figan bir besteyi mırıldanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünya üzerinde tek kalmıştı , yapayalnız ,oysa çevresinde bir çok varlık vardı ; ağaçlar , yapraklar ,börtü böcekler ama nedense onların hiç birini sevmiyordu , sevemiyordu ve hep diyordu ki: _acaba ruhumun eşi nerede? Yapayalnız kalmıştı ,avare dolaşıyordu yüzyıllarca bu ülkeye tekrar yağmuru getirmek ve her yanı yemyeşil yapabilmek için uğraşmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkasını dönüp baktığında , yeşil gözlü bir Sarmaşık gördü Su Perisi, o an içine sıcak bir şeylerin aktığını hissetti, çözümleyemedi bu hisse bir anlam veremedi biraz yaklaştı "neden?"dedi ![]() _neden engelledin beni , ben gökyüzüne ulaşacaktım ve yağmuru yeryüzüne indirecektim ![]() Başı önünde susuyordu yeşil gözlü Sarmaşık"neden" diyordu tekrar tekrar Su Perisi ,yeşil gözlü Sarmaşık garip bir müphemiyetle o esrarlı sukutun içerisinde başını kaldırdı , o yemyeşil gözleriyle Su Perisinin gözlerine baktı, gözlerinin içine ,en derine kadar akıttı gözlerinin yeşilini Sarmaşık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _böyle olsun istemezdim yüzyıllarca ben hep seni izledim , hep seni bekledim , sen uzun zamandır ilk defa bu yoldan geçtin, seni çok bekledim çok sevdim ama sen beni fark etmedin bile ![]() ![]() ![]() şaşkındı Su Perisi hayallerine ulaşmaya çalışırken bu yoldan gitmek hiç aklına gelmemişti ve Sarmaşığı da hiç fark etmemişti ![]() ![]() _Sarmaşık neden dalların ve yaprakların uzamıyor senin? _Yüzyıllardır bu ülkede yaşıyorum ama hiç uzayamıyorum eskiden sana ulaşamadığım için bunu çok dert ederdim ama artık sen varsın , yanımdasın , sana ulaştım ne önemi var ki bundan sonra dalların yaprakların, sen benim her şeyim olur musun çünkü seni seviyorum? _Olurum çünkü bende çok mutluyum seni çok seviyorum Sarmaşık ![]() ![]() ![]() sarmaşık sevdiğini söylerken biraz buruktu çünkü Su Perisinin kendisini sevebileceğine inanamıyordu "belki de bir gün beni bırakıp hayallerinin peşinden " gider diye kendi kendini yiyor bu duygularla Su Perisini de çok üzüp ona kötü davranıyordu ![]() _Seni seviyorum ,sen benim Perim, sen benim gerçeğim ,sen benim tek hayalimsin ve ben sana bu sevgimi anlatmaya kelimeler bulamıyorum yavaş yavaş kendimi yitiriyorum ![]() ![]() Bende seni sevdim , seviyorum da hala neden anlamıyorsun neden inanmıyorsun bana ? _Çünkü sen beni hiç öpmüyorsun sevsen öperdin ! _Yapamam ,ne olur isteme bunu benden _Ama neden niçin yapamazsın? _Anlatamam anlayamazsın , inanmazsın ![]() Bu konuşmanın ardından yeşil gözlü Sarmaşık günden güne eriyor, gözlerinin yeşili soluyor ,Su Perisine duyduğu sevgiyle uzayan yaprakları solmaya başlıyordu , Su Perisinin aşkına artık inanmıyor ve buda onu öldürüyordu ![]() ![]() ![]() Ve yeşil gözlü Sarmaşık Su Perisinin aşkına inanmıştı bu aşkın enerjisi ile fark etmeden Su Perisinin can suyunu , kuruyan dallarına , yapraklarına tüm bedenine çekmişti ![]() ![]() _Ben seni gerçekten sevdim ve sen benim ruh eşimdin! Bu dünyada ki ruhumun eşiydin ![]() Çünkü ; sen yaşadığın sürece benim sihrim , sende yaşayacaktır ![]()
![]() |
Cevap : Su Perisi Ve Yeşil Gözlü Sarmaşık! |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Su Perisi Ve Yeşil Gözlü Sarmaşık!Bak şimdi masalı erken koydunuz:) Teşekkürler ![]()
![]() |
Cevap : Su Perisi Ve Yeşil Gözlü Sarmaşık! |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Su Perisi Ve Yeşil Gözlü Sarmaşık!okuyan gözlerinize sağlık:) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |