![]() |
Bir Düş´müşüm Ben, Kendi Düşlerinde Yiten.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bir Düş´müşüm Ben, Kendi Düşlerinde Yiten..Sessizliğime yalnızlık bulaştı, yalnızlığım sessiz ![]() Gerçek dışı düşler kuruyorum, gözlerimi kapatınca ![]() Hep kapalı kalsın istiyorum gözlerimi ![]() Düşlerim sonsuz ![]() Gökyüzünde ki yıldızları tuvalin üzerine işlemek istiyorum ![]() Yıldızlar benim olsun, onlara dilediğimce dokunabileyim ![]() Ya da kendimi gökyüzünde, yıldızların üzerinde; Çocuklar gibi sek sek oynarken çizmek istiyorum ![]() Ne hoş olurdu ![]() ![]() Anlamsız düşler kuruyorum ![]() ![]() ![]() Kendimi var edebilmek için, kendimi aşabilmek için ![]() Anlamlı olmaları gerekmiyor ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapasam, bir denizin kıyısındayım, dalgalar ayaklarıma vuruyorlar, Ay denizin üzerine düşmüş, dalgalar ayaklarımla birlikte ay'a vuruyorlar ![]() Hiç bir ses yok ![]() Dalgalar sessiz sessiz kum tanecikleriyle oynaşıyorlar bir yandan ![]() Bir balık vuruyor dalgalarla birlikte kıyıya; yorgun,mutsuz, kimsesiz ![]() ![]() ![]() Telaşla denize bırakıveriyorum yeniden, bakıyorum arkasından Korkum biraz diniyor, içim rahatlıyor balık denizde olmalı ![]() Anlamsız düşler kuruyorum dedim ya! ![]() ![]() ![]() Birini düşlüyorum arada bir, tanımıyorum, zaten kendisini tanımama izin vermiyor ![]() Çünkü, düşümde bir türlü yüzü belirmiyor ![]() Sadece bir düş, gizli bir imge ![]() Benim en güzel imgem ![]() Sevmeliyim onu, ellerini tutmalıyım, Ay denize düşmüşken dans etmeliyim dalgaların üzerinde sessiz ![]() Dalgaların sessizliğine eşlik etmeli yüreğimin sesi ![]() ![]() ![]() Yüreğim atmalı, öylesine atmak değil, yüreğim ağzımdan çıkacakmış gibi atmalı ![]() ![]() ![]() Kendi içimde yarattığım bir müziğe eşlik etmeli benimle, bilinen tüm müziklerden farklı ![]() İçimdeki o müziği duymalı ve eşlik etmeli dansıma ![]() ![]() ![]() Her gün yeni sözler yazmalı bıkmadan , usanmadan ![]() Anlamsız düşler kuruyorum dedim ya! Aşk böyle olmalı, korkmasam ![]() ![]() ![]() Gözlerimi kapasam ![]() ![]() ![]() Karşımda tuval, boya ve fırça kullanmadan çiziyorum gökyüzünü, hüznü ![]() ![]() Sonbaharda bir kuş göç ediyor uzaklara , hep merak ederim; Giderken geride bıraktıklarına üzülürler mi, yoksa bu onlar için doğal mıdır ![]() Hep ayrılık mı vardır, alışmışlar mıdır ![]() ![]() ![]() Belki ufakta olsa hüzünlenirler ve gagalarının ucunda taşırlar yüreklerini ordan oraya ![]() Göçmen kuş kaybolurken mavilikle, küçük bir çocuk ağlar: “Gitme” ![]() ![]() ![]() Göçmen kuşlar bir gün geri dönerler , dönerler de bulurlar mı bıraktıklarını ? Bıraktıkları o yerde, bıraktıkları şekilde? ![]() Şiirlerin vurgunu, kelimelerin yorgunu ![]() ![]() ![]() Anlamsız düşler kuruyorum dedim ya! ![]() ![]() ![]() Bir düş'müşüm ben ![]() ![]() ![]() Kendi düşlerinde yiten ![]() ![]() ![]() alıntı
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|