|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, büyükçekmece, cevdet, güzelce, ilköğretim, istanbul, kotan, okulu, zebure |
Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BüyükçekmeceGüzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Güzelce Cevdet Zebure Kotan İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: GÜZELCE CEVDET ZEBURE KOTAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÜZELCE MAH CAMİİ YANİ KUMBURGAZ BÜYÜKÇEKMECETelefon Numarası: 2128681668 Faks Numarası: 2128682555 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|