|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, sakarya |
![]() |
Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakarya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sakarya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sakarya İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Sakarya İlköğretim Okulu Hakkında Genel SAKARYA İLK ÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulumuz Merkez Sakarya İlköğretim Okulu 01/05/1988 tarihinde inşaatına başlanmış olup, 15/05/1989 tarihinde inşaatı tamamlanmış ve 1990 yılında Sakarya İlkokulu olarak eğitim öğretime başlanmıştır ![]() Eylül 1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile 8 yıllık eğitime geçilmiş ve bu tarihten itibaren İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam edilmiştir ![]() Okulumuzda 13 derslik,1 anasınıfı,1 FEn ve TEknoloji Laboratuvarı, 1 B ![]() ![]() ![]() Sakarya ilköğretim Okulu kadrosunda Okul Müdürü Ramazan Şerif KESER ; Müdür Yardımcıları Harun KOYUNCU, Mustafa ÇAM ve 40 öğretmen kadrolu olarak görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 420 sabahçı öğrenci,395 öğlenci öğrenci eğitim öğretim görmektedir Misyonumuz SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK ; 1- Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak ![]() 2- Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ![]() 3- Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek ![]() 4- Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak ![]() 5- Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek ![]() 6- Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-idarecilerimizi ve velilerimizi 21 ![]() ![]() 7- Okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız ![]() Vizyonumuz SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK ; 1- Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() 2-Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() ![]() 3-Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() 4- Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() 5- Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() 6- Okul ortamında ve her yerde herkes ‘’kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama’’ ilkesine uysun ![]() 7-Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın ![]() 8- Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun Değerlerimiz SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK ; 1- Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmeleri ilk önceliktir ![]() 2-Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() 3- Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() 4-Biz hepimiz öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() 5-Biz birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() 6- İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir ![]() ![]() ![]() 7-Biz sürekli olarak yeni öğrenme biçimlerine kendimizi adepte edecek beceriler geliştiririz ![]() ![]() ![]() 8- Biz farklı olduğumuzu düşünüyoruz ![]() ![]() 9- Bizim için ‘’cezasız disiplin, çağdaş bir yaklaşımdır ![]() ![]() Sakarya İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sakarya llköğretim Okulu Işık Sokak Balıkesir Telefon Numarası: 2662273878 Faks Numarası: 2662274030 E-mail Adresi: 657527@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Sakarya İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|