|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çiçekdağı, çubuktarla, ilköğretim, kırşehir, okulu |
Çubuktarla İlköğretim Okulu Bilgileri Çiçekdağı Kırşehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çubuktarla İlköğretim Okulu Bilgileri Çiçekdağı KırşehirÇubuktarla İlköğretim Okulu Hakkında - Çubuktarla İlköğretim Okulu Tanıtım - Çubuktarla İlköğretim Okulu Resimleri - Çubuktarla İlköğretim Okulu İletişim Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çubuktarla İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çubuktarla İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çubuktarla İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çubuktarla İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Çubuktarla İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KIRŞEHİR / ÇİÇEKDAĞI Adı: ÇUBUKTARLA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çubuktarla Iköğretim Okulu Çiçekdağı Telefon Numarası: 3866222082 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|