|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksaray, bilgileri, bozdağ, eskil, ilköğretim, okulu, recep, şehit |
![]() |
Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Bilgileri Eskil AksarayŞehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz A blok olarak 1959 eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Eskil Okulun Telefonu: 382 4245005 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fevzi Çakmak Mahallesi B ![]() Okulun Web Adresi: http://sehitrecepbozdagio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 572255@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz anayol üzerinde olup Aksaray'a 60 km, Eskil'e 29 km'dir ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Recep Bozdağ İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|