Seyranbağları İlköğretim Okulu Bilgileri Çankayaankara

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seyranbağları İlköğretim Okulu Bilgileri Çankayaankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Seyranbağları İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Seyranbağları İlköğretim Okulu Resimleri - Seyranbağları İlköğretim Okulu Hakkında

SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ

Seyranbağları İlköğretim Okulu 1963 yılında Seyranbağları İlkokulu olarak A blokta eğitim öğretime açılmıştırDaha sonra öğrenci sayısının artması ve okulun çevrenin ihtiyaçlarını karşılayamaması üzerine 1969 yılında ek bina yapılmıştır1972 yılında anasınıfı açılarak hizmet alanı genişlemiştir
1993-1994 öğretim yılında İlköğretim Okulu olmuşturOkul adını içinde bulunduğu semt ve mahalleden almıştır Okul bu süre içinde aralıklarla onarım geçirmiş,günün ihtiyaçlarına göre değişiklik ve yeni düzenlemeler yapılmıştır2005 yılında büyük onarıma alınan okulun artık ihtiyaca cevap vermeyen
Fuel-oil ile çalışan ısınma sistemi doğalgaza dönüştürülmüştür
2009-2010 yılında ikili eğitimden normal öğretime geçerek eğitim ve öğretime devam edilmektedir
A Blokta 12 derslik,bir bilişim teknolojisi sınıfı,bir kütüphane,bir fen laboratuarı,hizmetli,idare ve öğretmenler odası bulunmaktadırB blokta 8 derslik,anasınıfı,beden eğitimi soyunma odaları,çok amaçlı salon bulunmaktadır
Seyranbağları İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Seyranbağları İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Seyranbağları İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Seyranbağları İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Seyranbağları İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SEYRANBAĞLARI İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Ethem Köslü SkNo15 Seyranbağları

Telefon Numarası: 3124314636

Faks Numarası: 3124343880

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: Seyranbağları İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com