|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, cumhuriyet, ilköğretim, kalecik, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kalecik Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kalecik AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Kalecik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında KALECİK CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Okul Müdürü Haydar TORUN Telefon (0-312-857 10 55) Fax (0-312-857 07 75) E-Posta 700475@meb ![]() ![]() İnternet Adresi www ![]() ![]() ![]() ![]() Adres Kalecik/ANKARA, PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Müdür Yardımcısı Branş Öğretmeni 9 Sınıf Öğretmeni 11 Yardımcı Hizmetli 2 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 18 Öğrenci Sayısı 234 Erkek 202 Kız BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 18 BT Sınıfı (15+1) 1 BT Sınıfı İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İl Merkezine Uzaklık 70 km İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde Cumhuriyet İlköğretim Okulu Ankara Kalecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KALECİK Adı: CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARAY MAH ![]() Telefon Numarası: 3128571055 Faks Numarası: 3128571055 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KALECİK - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|