|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağaçören, aksaray, bilgileri, hacıahmetli, ilköğretim, okulu, tepeköy |
![]() |
Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksarayHacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1963 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz Ortaköy ve Ağaçören ilçeleri arasında bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun geniş bir bahçesi, kullanılabilir durumda lojmanı vardır ![]() Okulumuzda görev yapan personel sayısı 1'dir ![]() Köyün ile ve ilçelere ulaşım sorunu yoktur ![]() ![]() Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 335 62 70 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hacı Ahmetli Tepeköy 68600 Okulun Web Adresi: http://tepekoy68 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 676589@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacıahmetli Tepeköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|