Cimcimeden Haberler...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cimcimeden Haberler...

kızlar bayadır siteye giremiyordum yazmıştım kaynanam bendeydi gecen hafta sonu onu evine götürdük bi gece kaldık ertesi gün dogum günümdü kutlayan herkeze cok teşekkür ederim akşam eve gec geldimiz icin kutlama filan yapamadık 1no2 pazartesi günü akşam üstü saat 4 gibi yiğitte kasıgında bir agrı başladı yavrum kuş gibi bagrıyo hemen hastaneye kaldırdık eşimde işten geldi hastaneye idrar tahlili ultroson filan baktılar gaz sancısı dediler eve yolladılar ne ilac ne tedavi bi dünyada para ödedikeve geldik cocun sancısı gecmiyo gaz sancısı degildedil bu dedim eşime hemen başka bi hastaneye ladırdık doktor hemen kan tahlili yaptı kanına mikrom karışmış yavrum kuş gibi bagrıyo serum taktılar ilac filan 3 gece 39 derece ateş bütün gece inledi 1 haftadır uykusuz harap icindeyim bugün cok iyi allaha şükür dün gidip bütün testleri tekrar yaptırdık hepsi temiz cıktı allahıma şükürler olsun ama 1 hafta ömrümün en kötü haftasıydı ve ömrümden 10 yıl gitti işte böyle kızlar allahım tüm melek lerimizi korusun
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com