|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hastalarına, kanser, programlı moral destek |
![]() |
Kanser Hastalarına &Quot;Programlı Moral Destek&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanser Hastalarına &Quot;Programlı Moral Destek&Quot;Türkiye Kanser Danışma Kurulu, kanser tedavisinde önemli rol oynadığı bilinen moral desteğin daha profesyonel verilmesi için 6 onkoloji hastanesine ''Psikososyal Destek Ünitesi'' kurulması amacıyla Sağlık Bakanlığına öneride bulundu ![]() Danışma Kurulu Üyesi ve Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Başhekimi Uzman Dr ![]() ![]() Bu hastalığın tedavi edilebildiğini, özellikle erken tanının büyük önem taşıdığını anlatan Harorlu, başhekimliğini yaptığı hastanede tedavi oranlarında yüzde 75 seviyelerine ulaştıklarını söyledi ![]() Harorlu, kanser hastalarının, en iyi tedavinin ABD'de olduğunu düşündüklerini, ancak Türkiye'deki uygulama ve tedavilerin de ABD ile aynı kalitede olduğunu dile getirdi ![]() ''Hasta, hastalığını öğrenince aşırı strese giriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MORAL DESTEĞİN TEDAVİYE ETKİSİ Harorlu, Danışma Kurulu olarak moralin tedavide ne kadar önemli olduğu bilinciyle aldıkları bir karar doğrultusunda Sağlık Bakanlığına Türkiye genelindeki 6 onkoloji hastanesine ''Psikososyal Destek Ünitesi'' kurulmasına ilişkin öneri sunduklarını belirterek, ''Tedavide önemli rol oynadığı bilinen moral desteğinin daha profesyonel olarak verilmesi için 3 üniversite, 3 Sağlık Bakanlığına bağlı onkoloji hastanesinde psikososyal destek ünitesi kurulmasını önerdik ![]() ![]() ![]() ABD ve Avrupa'da benzerleri bulunan ünitelerin kurulması ile moral desteğinin daha programlı ve profesyonel verileceğini dile getiren Harorlu, şöyle konuştu: ''Program dahilinde tüm hastalar destek alacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanser Hastalarına &Quot;Programlı Moral Destek&Quot;![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok sağolun babamın da morale ihtiyacı var ![]() ![]() babam kaç yıldan beri bizden saklamış daha geçen gün öğrendim bende ![]() ![]() bizim iş yerinin müdürüyle konunşurken ablamla birlkikte duyduk çok şaşırdım dayanamadım ağlamaya başladım ![]() ![]() kolon kanseriymiş babam ![]() ![]() ve kolon kanseri yüzünden ölen bi çok kişi varmış (Allah'm sen babamı bizden ayırma) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanser Hastalarına &Quot;Programlı Moral Destek&Quot;//haRAP// tarafından gönderildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok sağolun babamın da morale ihtiyacı var ![]() ![]() babam kaç yıldan beri bizden saklamış daha geçen gün öğrendim bende ![]() ![]() bizim iş yerinin müdürüyle konunşurken ablamla birlkikte duyduk çok şaşırdım dayanamadım ağlamaya başladım ![]() ![]() kolon kanseriymiş babam ![]() ![]() ve kolon kanseri yüzünden ölen bi çok kişi varmış (Allah'm sen babamı bizden ayırma) Allah şifa versin iyi olur inşallah bi an önce |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|