![]() |
Sagoba Kajmer &Amp; Kolera - Bana Ninni Okumayın (Şarkı Sözü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagoba Kajmer &Amp; Kolera - Bana Ninni Okumayın (Şarkı Sözü)Sagopa Kajmer & Kolera Bana Ninni Okumayın Sagopa Kajmer & Kolera – Bana Ninni Okumayın Sago Verse 1 Amaç varmak olduğun yerde saymamak ![]() Bu yağlı zeminde kayıp düşüp bel kemiğini kırmamak ![]() Doğru düşünüp yanlış taşınmamak ![]() Bodoslama atlayıp hamak yırtmamak ![]() Ne demek hayat? Önünü görmek arkadan gafil kalmamak ![]() Gemi batıyor diye kendini öyle sal gibi salmamak ![]() Her bulduğun arkadaş grubuyla takılıp hap atıp kopmamak ![]() 37 aciz pireyle Kasva’ya kafa tutmamak ![]() Stüdyom benim laboratuvarım ve burada bomba üretiyorum ![]() Zorba öldürüyorum onlarla torba dolduruyorum ![]() Ben kemik kolensiyoncusuyum köperklerden kaçıyorum ![]() Bak mikrofonumun süngerini sinirden ısırıyorum ![]() Yeni yüzlerin etüdü lazım yoksa harabız ![]() Dediklerini anlıyorsak sago valla arabız ![]() Her yeni selama dost olmak yanlıştır ![]() Her suya güvenilse çoğu gemiler batmıştır ![]() Nakarat Kolera Yüksek tepeleri aştım geldim içtin içtin bana sardın kopun artık yol alın ![]() Bana ninni minni okumayın ![]() Beni sevmeyin bana ilişmeyin bizle didişmeyin ![]() Bana ağır gelmez katlanırım ben en kötü günlerin sultanıyım sen de gideceksin aniden vah eden arar olacan ![]() Sago Verse 2 Yoldan çıkmadı benim aracım ![]() Sağ-salim varmak amacım Rüzgarları ettim takip ![]() Yolu aradım buldum tarayıp ![]() Düzlükleri geçtim var hızımla ![]() Çarpık kentlere çarptım o gazımla ![]() Kafa gözü yardım bana biri yardım etmedi ama kalktım ![]() Kabarık derdi vahim hali ![]() Rap şehrine Sagodur vali ![]() Her bahçeye tahterevalli ![]() Seni oydum ortana lafı koydum hayli ![]() Aslan yak fitilini haydi ![]() Kendini patlat bad tribini atlat haydi bana en iyi şarkını patlat! Ratatatat ! Bir kişi 10 vukaat ! Kendine güvenini yitirir avukat ! Hani stilin hani fütüoat yoo hani kız sen hani zukuat Kendine güveneni beklerim ortada buluşalım inceden oyunumu oynayalım Oyunum tektir adı Rap biri söyler biri bakar ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|