![]() |
Olgunlaşmak |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
OlgunlaşmakOlgunlaşmak Artık eskisi gibi her haftasonu birileri ile dısarı çıkmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() Iliskilerde tasarrufa gidiyorsun her seyde oldugu gibi ve gereksiz insanlari hayatindan atmak istiyorsun ![]() Yapmacik, inanmadan konusmak istemiyorum artık ![]() ![]() Istedigime istedigimi deme özgürlügüne sahibim, elestirme hakkını olusturan yasamislık ve yeterli yas faktörü artik bende de var ![]() "Ben demistim" ,"ben bilirim","ben zaten anlamıstım", sendromunda olanlarla arkadasliklari bir kez daha sorguluyorsun ![]() İliskilerini sadelestirmeye baslayinca sıra iyi ve kötü gün dostlarını ayıklamaya geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanın ne kadar kıymetli oldugunu ögreniyorsun buralara kadar gelirken ![]() ![]() ![]() Bos geçen her saniye degerli artık ![]() ![]() Gerektiginde "HAYIR" demeyi ögrendim ve bu kelime basta karsındakine kırıcı gelse de senin için hayat kurtarıcı olabiliyor ![]() ![]() Sevgi paylasildıkça olusuyor, olgunlasıyor ![]() ![]() ![]() Bana çok genç olduklarını hatırlatırcasına nedense tecrübelerimi, fikirlerimi sormaya basladılar ![]() ![]() ![]() Artık daha şık giyiniyorum, senelerle birikmis dolaplar dolusu kıyafet var ve bunları kendimle paylasmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Dostlarıma, kendimize yemek yapmak hosuma gidiyor ![]() ![]() ![]() Sonra Sezen'in sarkısındaki gibi anneni daha sık düsünüyorsun ve hatta anlıyorsun ![]() ![]() Yasamıslıgın, görmüslügün, geride kalmıs üflenmis dogum günü mumlarının bir sonucu kendiliginden ortaya çıkıyor hayatın bir dönemecinde bu olgunluk ![]() Ne zaman dersen herkese göre, ne kadar dolu yasadıgına göre degisiyor bu olgunluk çagına ermek ![]() ![]() Kendi dünyanın küçüklügünü kesfetmek ve buna ragmen kendinin kıymetini bilmek çok ise yarıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMRE2006
|
![]() Artık eskisi gibi her haftasonu birileri ile dısarı çıkmak istemiyorum ![]() Dostlarıma, kendimize yemek yapmak hosuma gidiyor ![]() ![]() ![]() YA BEN DAHA SENDEKİ KÜLTÜRÜN FARKINA VARAMADIM BENCE SEN ANCAK YUMURTADAN FARKLI LEZZETLER YARATABİLİRSİN ANCAK (SAHANDA YUMURTA,MENEMEN ,KAYNAMIŞ YUMURTA,OMLET,PEYNİRLİ YUMURTA,SUCUKLU YUMURTA VB ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|