![]() |
Bonfile Versoix Usulü (İsviçre) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonfile Versoix Usulü (İsviçre)Bonfile Versoix Usulü (İSVİÇRE) 1500 gr Civarında Bonfile 1 Ç ![]() ![]() 16 Dilim Burger Peynir 300 gr Tost Jambonu 1 bardak Kırmızi şarap Çok az suda eritilmiş 2 adet etsuyu tableti Bir kutu Mis Krema Tuz, beyaz biber, kırmızı biber "İsviçrenin Belli bir bölgesinde yapılan ve beğenilen bir et yemeğidir" Bonfileyi bütün olarak eğer tencereye sığmıyor ise ortadan ikiye bölerek 1 çorba kaşığı sıvı yağla her tarafı adeta kahvrengi olana kadar kavurunuz ![]() ![]() ![]() Kızartma bittikten sonra bonfile tencereden alınarak ılımaya bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() Dilinmiş bonfileleri hafif yağlanmış büyükçe bir PYREX kaba diziniz ![]() ![]() ![]() Daha önce bonfileyi kızarttığımız tencereye 1 bardak kırmızı şarabı 2 Tabletle yapılmış et suyunu ilave ederek kaynatınız ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız bu sosu Pyrex kaptaki bonfilelerin üzerine dökünüz ve kremalı bonfileleri 200 dereceye ısıtılmış fırında 20 dakika tutunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|