Soslu Hindi Tarifi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Soslu Hindi Tarifi



İçindekiler
4 porsiyon hindi (derileri çıkarılmış)
40 g (1 çorba kaşığı) tereyağı
1 havuç
1 soğan
300 ml tavuk suyu
1 çorba kaşığı (2,5 ml) maydanoz ve dereotu karışımı
tuz ve karabiber

Havuçları ve soğanları dilimleyin Tencerenin kapağı açık olarak tereyağını eritin Hindileri çevirerek kızartın ve tencereden çıkarın Havuç ve soğanları da kızartın Üzerlerine hindi parçalarını yerleştirin Tavuk suyunu üzerlerine dökün Maydanoz ve dereotunu, tuz ve karabiberi koyun Kapağını kapatın ve basıncını ayarlayın Hindilerin büyüklüğüne göre hesaplayarak 12-15 dakika pişirin Buharı hızlı bir şekilde serbest bırakın Yemeğin suyunu kullanarak bir sos yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.