![]() |
Terkibi Çeşiddiye Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terkibi Çeşiddiye TarifiTerkibi Çeşiddiye Tarifi Malzeme: 500 gram kemiksiz koyun eti 150 gram kuzu kıyması 150 gram kuru erik 150 gram kuru kayısı 150 gram tatlı badem 2 adet elma 5 çorba kaşığı nar ekşisi 2 çorba kaşığı bal 1 su bardağı su 1 tatlı kaşığı Bizim Mutfak Mısır Nişastası 1 mercimek tanesi kadar misk 1 kahve fincanı gülsuyu Tuz, karabiber Tercihen but tarafından aldığınız koyun etini iri iri kuşbaşı doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|