Fırında Pazılı Omlet (4 Kişilik) Tarifi Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Pazılı Omlet (4 Kişilik) Tarifi YapılışıFırında Pazılı Omlet Tarifi Fırında Pazılı Omlet Yapılışı Fırında Pazılı Omlet Mazlemeleri Malzemeleri 1 Kg Pazı veya Ispanak 1 Soğan 2 Yumurta 2 Su Bardağı Lor Peyniri 1/2 Su Bardağı Light süt 5 Çorba Kaşığı Galeta Unu 1/2 Su Bardağı Süt Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Pazı yapraklarını yıkayıp süzün ve ıri iri kıyın Soğanı ince doğrayıp teflon tavada biraz çevirin Pazıyı ekleyip tuz serpin ve orta ateşte devamlı karıştırarak diri kıvamda pişirin Ilınmaya bırakın![]() Fırını 80 dereceye ayarlayın Peyniri yarım su bardağı sütle karıştırın Çırpılmış yumurta, pazı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın![]() 24 cm çapında kalıbı yağlı kağıtla döşeyin Karışımı döküp üzerine galeta unu serpin Fırına verip 1 saat pişirin 10 dakika dinlendirip kalıptan çıkarın ve servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|