![]() |
Erzincan Gah Yahnisi Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erzincan Gah Yahnisi Tarifi YapılışıErzincan Gah Yahnisi Tarifi Erzincan Gah Yahnisi Yapılışı Erzincan Gah Yahnisi Erzincan mutfağının başlıca et yemeklerinden olan Gah Yahnisi'nin en önemli özelliği kuzu koldan yapılıyor olması ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler: 6 kişilik 1 adet Kuzu kol 1 yemek kaşığı margarin 2 adet soğan 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye 1 su bardağı elma kurusu Hazırlanışı: Elma kurusunu geceden 2 su bardağı suyla ıslatın ve ıslatma suyunda haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|