|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatılabileceği, iyi, vardır, yol, şeyin |
![]() |
Her Şeyin Daha İyi Anlatılabileceği Bir Yol Vardır |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Her Şeyin Daha İyi Anlatılabileceği Bir Yol VardırHERSEYiN DAHA iYi ANLATILABiLECEGi BiR YOL VARDIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NewYork’ta, Brooklyn Köprüsü üzerinde dilenen kör bir dilenci birgün, bir sairin dikkatini çeker ![]() Dilencinin boynunda asili bir tabela vardir ![]() kazancinin ne kadar oldugunu sorar ![]() Dilenci de sekiz dolar kadar oldugunu söyler ![]() dilencinin boynuna asili tabelayi ters çevirerek birseyler yazar ’Simdi buraya senin kazancini arttiracak birseyler karaladim ![]() sonra yanina geldigimde bana sonucu söylersin’ der ve oradan ayrilir ![]() Sair, bir hafta sonra dilencinin yanina ugrayip kendini tanitinca dilenci Bayim size ne kadar tesekkür etsem azdir ![]() katlandi ![]() Bunu üzerine sair gülümser ve: Tabelada ’ Dogustan körüm, yardim edin ’ yaziyordu ![]() Bense ’Bahar gelecek, ama ben yine göremeyecegim diye yazdim ’ der ![]() Önemli olan, anlatilmak istenen seyi en iyi sekilde anlatmak olduguna göre Her seyin daha iyi anlatilabilecegi bir yol vardir ![]() Yeter ki onu bulmaya, uygulamaya ve ufkumuzu bu dogrultuda genisletmeye ugrasalim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
lptarik
|
![]() yaw doğru dedin be hocamm warya bu dil yok mu yılanı bile çıkarır yani deliğindenn
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Iygh TÜylerİm Ürperdİ Bee Gercekten GÜzel Bİr Anlatim Ve GÜzel Bİr PaylaŞim Sagol Mate Thx |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|