Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
banaz, bilgileri, erdem, ilköğretim, makbule, mehmet, okulu, uşak

Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak

Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu İletişim

Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 2004-2005 öğretim yılında ,hayırsever iş adamı Mehmet ERDEM tarafından ve Rahmetli eşi Makbule ERDEM adına yaptırılmıştır Okulumuz 5972 metre kare arsa üzerine 475 metre kare üzerine 8 derslik ve 45 metre kare Kalorifer Dairesi olarak yapılmıştır

2004-2005 öğretim yılında bir Anasınıfı ve sekiz şube ile 136 öğrenci ile öğretime başlamıştır

2005-2006 öğretim yılında 148 öğrenci 10 ana sınıfı öğrencisi ile toplam 158 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmiştir

2006-2007 öğretim yılında 163 öğrenci 10 Ana Sınıfı öğrencisi olmak üzere 173 öğrenci ile eğitim ve öğretim yapılmıştır

Okulumuza , Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonunun 03032004tarih ve 01 Sayılı Kararı ve Valilik Makamının19032004 Tarih ve 003979 Sayılı ONAY ‘ları ile

MEHMET MAKBULE ERDEM İLKÖĞRETİM OKULU adı verilmiştir

Okulumuzda normal eğitim uygulanmaktadır

Okul binası ; 8 derslik,1 Ana Sınıfı,1 Fen laboratuarı,1 BT Sınıfı,1 Kütüphane olarak yapılmıştır Bahçemizde voleybol, basketbol, futbol sahası bulunmaktadır Hentbol kalelerinin yapımı 2010 Nisan ayında tamamlanmıştır Bahçemizde ağaçlandırma çalışmalarına devam edilmektedir

Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz
Okulun Telefonu: 276 315 33 33
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Dilek MahEsentepe Sokak
Okulun Web Adresi: wwwbanazerdemleriok12tr
Okulun E-Posta Adresi: 959662@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com