|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| banaz, bilgileri, erdem, ilköğretim, makbule, mehmet, okulu, uşak |
Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz Uşak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri Banaz UşakMehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2004-2005 öğretim yılında ,hayırsever iş adamı Mehmet ERDEM tarafından ve Rahmetli eşi Makbule ERDEM adına yaptırılmıştır Okulumuz 5972 metre kare arsa üzerine 475 metre kare üzerine 8 derslik ve 45 metre kare Kalorifer Dairesi olarak yapılmıştır![]() 2004-2005 öğretim yılında bir Anasınıfı ve sekiz şube ile 136 öğrenci ile öğretime başlamıştır ![]() 2005-2006 öğretim yılında 148 öğrenci 10 ana sınıfı öğrencisi ile toplam 158 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmiştir ![]() 2006-2007 öğretim yılında 163 öğrenci 10 Ana Sınıfı öğrencisi olmak üzere 173 öğrenci ile eğitim ve öğretim yapılmıştır ![]() Okulumuza , Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyonunun 03 03 2004tarih ve 01 Sayılı Kararı ve Valilik Makamının19 03 2004 Tarih ve 003979 Sayılı ONAY ‘ları ileMEHMET MAKBULE ERDEM İLKÖĞRETİM OKULU adı verilmiştir ![]() Okulumuzda normal eğitim uygulanmaktadır ![]() Okul binası ; 8 derslik,1 Ana Sınıfı,1 Fen laboratuarı,1 BT Sınıfı,1 Kütüphane olarak yapılmıştır Bahçemizde voleybol, basketbol, futbol sahası bulunmaktadır Hentbol kalelerinin yapımı 2010 Nisan ayında tamamlanmıştır Bahçemizde ağaçlandırma çalışmalarına devam edilmektedir![]() Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Banaz Okulun Telefonu: 276 315 33 33 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dilek Mah Esentepe SokakOkulun Web Adresi: www banazerdemlerio k12 trOkulun E-Posta Adresi: 959662@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mehmet Makbule Erdem İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|