![]() |
Kral Ve Dört Eşi |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Kral Ve Dört EşiBir zamanlar büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kral ve dört eşi varmış ![]() ![]() Kral üçüncü eşini de çok severmiş ![]() Bu güzelliğin bir gün kendisini terk edebileceğinden korktuğu içinonu çok kıskanır ve üzerine titrermiş ![]() Kral ikinci eşini de çok severmiş ![]() ![]() Kraliçe olan birinci eşiymiş kralın ![]() ![]() Bir gün kral ölümcül bir hastalığa yakalanmış,Yatağında öleceğini anladığında ve öldükten sonra yalnız kalmaktan çok korktuğu için,eşlerinden hangisinin yalnızlığını kendisi ile paylaşmak isteyeceğini öğrenmek istemiş ![]() En çok sevdiği dördüncü eşine ’Ölüm yolculuğunda bana eşlik edermisin?’ diye sorduğunda aldığı yanıt kalbine bir bıçak gibi saplanan,kısa ve net’Mümkün değil’ olmuş ![]() ’Hayatım boyunca seni sevdim,sen benimle birlikte ölmeyi kabul edermisin?’ sorusuna kralın üçüncü eşi ’Hayat çok güzel,sen ölünce ben yeniden evleneceğim’ diye yanıtlamış ![]() ![]() ’Her sorunumda,her zaman yanı başımda olan, bana yardım eden sendin ![]() ![]() ’Ah’ diye inlemiş kral’Keşke bir şansım daha olsaydı ![]() ![]() Büyük bir hayal kırıklığı yaşamakta olan kral birinci eşinin sesiyle irkilmiş ’Nereye gidersen git,seninle olurum,seni takip ederim ![]() YAŞAMDA HEPİMİZ DÖRT EŞLİYİZDİR ![]() DÖRDÜNCÜ EŞİMİZ VÜCUDUMUZDUR ![]() ![]() ÜÇÜNCÜ EŞİMİZ SAHİP OLDUĞUMUZ SERVET VE STATÜMÜZDÜR ![]() ![]() İKİNCİ EŞİMİZ AİLEMİZ VE DOSTLARIMIZDIR ![]() ![]() VE BİRİNCİ EŞİMİZ RUHUMUZDUR ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMRE2006
|
![]() o yüzden öldükten sonra ruhuna elfatıya diyorlar diğerleri için dua okunmuyor |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|