|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, bolvadin, dişli, ilköğretim, okulu |
Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bolvadin AfyonkarahisarDişli Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKUL VE BİNA DONANIM BİLGİLERİ Derslik Sayısı 12 Ana Sınıfı Derslik Sayısı 1 Toplam Şube Sayısı 8 Labaratuar Sayısı 1 Kütüphane Sayısı 1 Bilgisayar Sayısı 21 ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Yeni Kayıt 25 Toplam Öğrenci Sayısı 194 Mezun 19 FİZİKİ DURUM Kurum Kodu 412748 Mülkiyet Durumu İl Özel İdaresi Isınma Durumu Kalorifer Binanın Kapladığı alan 725 M2 Bahçe Alanı 3375 M2 Toplam Alan 4500 M2 Dişli Atatürk İlköğretim Okulu’nda 2002-2006 yılları arasında görev yapan öğretmen ve idari personel sayıları 2002 2003 2004 2005 2006 Eğitim-Öğretim Personeli 9 9 9 9 9 İdari Personel 1 2 2 2 2 Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bolvadin Okulun Telefonu: 272 622 30 01 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Dişli Kasabası Malazgirt Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://disliataturk meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: disliataturkioo@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|