![]() |
Nasrettin Hoca Fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
jasmine
|
![]() Nasrettin Hoca FıkralarıAbdest BİR GÜN NASREDDİN HOCA BAHÇEDE NAMAZ KILIYOMUŞ BİR ÇOÇUKDA AĞAÇA ÇIKMIŞ NASREDDİN HOCA DUA EDİYOMUŞ ALLAHIM GÜNAHLARIMI AFFET DEMİŞ ÇOÇUKTA ETMEM DEMİŞ TEKRAR DEMİŞ ALLAHIM SEN GÜNAHLARIMI AFFET DEMİŞ ETMEM DEMİŞ NASREDDİN HOCA ETMEZSEN ETME ZATEN ABDESTİM YOKTU DEMİŞ Acemi Bülbül Nasrettin Hoca bir gün komşusunun bahçesine girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoca şaşkınlıkla başlar bülbül gibi ötmeye ![]() Bahçenin sahibi şaşkın şaşkın Hocanın olduğu ağacınyanına varıp, Ne yapıyorsun burada diye bağırır ![]() Hoca sakince cevap verir ![]() Ben bülbülüm,yuvam da burada,der ![]() Tekrar cırlak sesiyle ötmeye başlar ![]() Bahçe sahibi öfkeyle Bülbül böylemi öter be adam diye bağırınca, Hoca ben acemi bülbülüm ![]() ![]() Ben uyuyorum Bir gün Nasreddin Hoca şehire gelip, bir arkadaşıyla birlikte handa kalmış ![]() Hocam, uyudunuz mu? Buyurun birşey mi var? Biraz borç para isteyecektim ![]() Nasreddin Hoca derhal horlamaya başlayıp: Ben uyuyorum! demiş ![]() İçinde bende vardım nasrettin hoca birgün yüzü gözü mor olarak çarsıya iner ![]() ![]() nasrettin hoca 'hanımla kavga ettm ![]() ![]() ![]() Kurtlar vadisi Nasrettin Hoca bir gün eşeğine binmiş kasabaya gidiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAMAZ Nasrettin Hoca, bir gün agacin altinda namaz kiliyormus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zaman gör feryadı Hoca esegini kaybetmis ve ariyor, bu arada da neseli bir turku tutturmus ![]() Birisi kendini sormaktan alikoyamaz: Hoca Efendi, esegini kaybettigini herkes bilirken, turku soylemeni duymak eglenceli gorunuyor ![]() Son bir umidim, aptal mahlukun su kucuk tepenin arkasinda olabilecegidir, arkadas ![]() Nasrettin hoca eşşeği ile şehirde nasrettin hoca bir gun esegini alip sehire iner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|