![]() |
Seni Sensis Yaşıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Seni Sensis Yaşıyorumseni sensiz yaşıyorum sen zaten yokmuşsun ![]() ![]() ![]() ![]() Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl olsa biterdi bu aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seni sensiz yaşıyorum ![]() Bir gün arkamı dönüp bakacağım silinmiş mazime Kirpiklerim ıslanacak belki silecek kimse olmayacak o için yanımda Sende olmayacaksın geçmişte kalan yarım senide gömeceğim Uçuruma dönmüş virane yüreğime Belki birgün pişman olacaksın Dönmek yeniden sevilmek isteyeceksin tarafımdan Bilirmisin sen ufalan taşlar vardır yerine yapışmaz Ben seni tanıdıktan sonra çok deiştim Haklıydın belkide en doğrusu buydu sen bir yolcuydun Benim kalbimdeki çatlamış yollardan geçen Yanlış olan tek şey ise bir çatlakta senin açmandı şu garip gönlüme Korkum değil ecelden yokluğun beni inciten demiştim ya sana Beni asıl inciten yokluğunda değilmiş Beni yıkan bir hançer gibi keskin çıkan sözlerin oldu
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|