Sevgilimin Ailesi Beni İstemiyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgilimin Ailesi Beni İstemiyorsevgilimin ailesi beni istemiyor arkadaşlar ![]() ![]() bir süredir siteyi takip ediyorum![]() katkım olmasada burası vazgeçilmezlerimden biri oldu benim için![]() ![]() yardıma çok ihtiyacım var![]() ![]() ben daha önce bir ewlilik yapıp boşandım![]() ![]() şimdi hayatımda biri var![]() ![]() çok da mutluyuz ama ailesi beni istemeyecek![]() ![]() erkek arkadaşım benimle olan ciddi niyeti için ailesinin ağzını aramış ve olmaz öyle şey![]() ![]() dul mu alacaksın?diye azarlamışlar![]() ![]() anlayacağınız çok zor durumdayız![]() ![]() nolur bana bir akıl verin![]() ![]() daha tanışmadım ailesiyle ama beni sevmeyecekleri kesin![]() ![]() dul olduğum için baştan reddettiler beni![]() ![]() erkek arkadaşım da ben de çok üzülüyoruz![]() ![]() sadece bu konu için değil;her konuda çok baskıcılar ve erkek arkadaşımın canından bezdirmişler![]() ![]() sürekli baskı altında![]() ![]() ne yapabilirim ne olur yardım edin![]() ![]() birbirimizi çok seviyoruz ve ayrılmak istemiyoruz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|