Alıştım Sadece

Eski 08-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alıştım Sadece

Ben senden mutlu bir son değil, mutlu bir sonsuzluk istemiştim Anlamadın! Belki de seni güzelleştiren hayatın çirkinliğiydi? Bunu da ben anlamadım!

Acaba benimle mutlu olduğun için mi beraberdin yoksa ben mutlu olduğum için mi? Bu sorunun da cevabını bırakmadın Sadece gittin

Aşk ne senin bende gördüğündür ne de benim sende gördüğüm

Aşk; birlikte gördüğümüzdür sevgili Seninle aynı değilmiş aşka bakışımız

Sen benden kusursuz bir aşk istedin, ben senden yaşanabilir bir aşk Belki bu yüzyılın insanı değilsin diyeceksin bana ama bence aşk karşındaki insan çırılçıplakken bile gözlerini onun gözlerinden ayırmamaktır sevgili

Bu kadar temiz severken seni, koca bir hayatı kirletip terk ettin beni Bu hayat seni 'hatırlayacağım' kadar uzun değil sevgili

Acım mı?

Geçmedi? Alıştım sadece

Kahraman Tazeoğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com