![]() |
Yardım Edin!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Yardım Edin!!!!!Bir hayvanın kafasından vurulup öldürülüp kürkünü birkaçtane kokoş için yüzmek ve hayvana eziyet etmenin neresi spor! Norveç ve Kanada yeni bir turizm'e başlandı ![]() ![]() Ve buna 'spor' diyorlar ![]() Buna spor mu diyorsuz? Bu bir spor mu? Neden? Sen bizim tek umudumuzsun! Bu barbarlık insanlar tarafından yapılmamalı ve engellenmeli! Bize sırtınızı dönmeyin çünkü korunmazısız! ![]() ![]() Bu resimlerin çok üzücü olduğunu biliyorum ve asıl acıyı bizyaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden onları öldürüyoruz? Yaşamaya ve ölmeye kim karar verir/verebilir ki? Bu nasıl bir spor? Biz kimseyi incitmedik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen bana ve arkadaşlarıma yardım edin ![]() ![]() ![]() Bu resimlere bakıp HİÇBİRŞEY yapmamak bencilliktir ![]() ![]() ![]() Lütfen bize yardım edin ![]() ![]() ![]() Lütfen bize yardım edin!!! ![]() ![]() ![]() ![]() HAYVANLARI VE FOK BALIKLARINI ÖLDÜRMEYELİM ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yardım Edin!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!arkadaşlar üzgünüm resimler çıkmamış asıl resimleri görmeniz lazımdı ama yazıdada olsa insan dayanamıyor:S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!Onların canı yansa anlarda zengin olduklarından şaşırıyorlar insanlar fakirliği görseler deri değil yırtık elbise bile giyerler yazık milyonlarca hayvanları acımadan öldürüyorlar
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!gerçekten yazık onların canını verende allah alanda gerçekten çok üzücü bir durum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!yorumlarınız için tşk ederim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gencer20
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!kendilerine aynı zulüm yapılsa neler yaparlardı merak ediyorum kendini karşındakinin yerine koymak lazım herzaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!Bende bir kaç resim ekleyeyim arkadaşım Derisi için yazık diilmi bu hayvanlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
haticee
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!gerçekten çok acı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!bu tip insanlar ancak kendi canları yanınca anlıolar acının ne demek oldugunu ![]() ![]() ![]() çok üzücü ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gencer20
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!birde türklere barbar derler nedense hiç kendilerine bakmaz bu tür insanlar aynaya baksalar kim barbar görürler aslında |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!bir insanın milleti ne olursa olsun farketmiyor acıma duygusu yoksa yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
1die
|
![]() Cevap : Yardım Edin!!!!!![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|